substitute book cover

Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 1

Jabłecka, Jadwiga, Zaworska, Anna

Year of publication: 2005.

Technologia żywności, Przemysł rolno-spożywczy podręczniki dla liceów., Podręczniki dla szkół zawodowych

available:

1 from 1

Author
Jabłecka, Jadwiga
Zaworska, Anna
Title
Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 1
ISBN
83-89654-39-3 (całość)
83-89654-40-7 (cz. 1)
Place of publication
Poznań :
Publishing house
Oficyna Ekonomiczna Wydawnictwa eMPi²,
Year of publication
2005.
Issue number
Wyd. 2.
Volume
90, [1] s. :
Dimensions
24 cm.
Series
Materiały i Podręczniki Mariana Pietraszewskiego
UDC
664(075.3.053.7)
Object passwords
Technologia żywności
Przemysł rolno-spożywczy podręczniki dla liceów.
Podręczniki dla szkół zawodowych
Additional information
Na okł. podtyt.: podręcznik dla liceów profilowanych : profil rolniczo-spożywczy.
Do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania w profilu rolno-spożywczym na poziomie liceum profilowanego.
020
%a 8389654393
020
%a 8389654407
080
%a 664(075.3.053.7)
100
%a Jabłecka, Jadwiga
245
%a Podstawy przetwórstwa żywności. %n Cz. 1 /
250
%a Wyd. 2.
260
%a Poznań : %b Oficyna Ekonomiczna Wydawnictwa eMPi², %c 2005.
300
%a 90, [1] s. : %b il. ;%b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
490
%a Materiały i Podręczniki Mariana Pietraszewskiego
500
%a Na okł. podtyt.: podręcznik dla liceów profilowanych : profil rolniczo-spożywczy.
521
%a Do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania w profilu rolno-spożywczym na poziomie liceum profilowanego.
650
%a Technologia żywności
650
%a Przemysł rolno-spożywczy %v podręczniki dla liceów.
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
700
%a Zaworska, Anna
920
%a 83-89654-39-3 (całość)
920
%a 83-89654-40-7 (cz. 1)

Available items

1.
Accession: 18826
Signature: 64
Status: Checked in

Most often borrowed